Четвер, 25-04-24, Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України

УВАГА 
Ми перейшли на новий сайт

Для переходу клацніт (натисніть) стрілку...
або скопіюйте посилання 
і вставте в стрічку браузера



Україна
Івано-Франківська обл.
Верховинський р-н.
с. Верхній Ясенів
пр. Печіще 3А
78712
тел. (03432) 53720
nppverhovuna@ukr.net  

Архівний сайт національного природного парку "Верховинський"

 (14.12.2021)

Головна
Рекреаційні місцяСтатті
ФотогалереяЖурнал "Жаб'є"Контакти

Вихід | Вхід
» Розділи
НОВИНИ [172]
Загальні новини по парку
Науковий відділ [197]
Відділ рекреації та пропаганди екологічної освіти [298]
Відділ державної охорони [83]


Головна » 2016 » Серпень » 22 » Урізноманітнюємо раціон харчування
10:49
Урізноманітнюємо раціон харчування

                                      

        У зв’язку з віддаленістю та важкодоступністю розташування території Національного природного парку «Верховинський»  охорону природно-заповідного фонду  проводиться вахтовим методом, періодом у два тижні. Тому для працівників науково-дослідних відділень постає питання, щодо забезпечення доставки продуктів харчування.

        Під час перебування на території, у вільний час, працівники ПОНДВ вирощують у грядках різні види овочів. Це дуже зручно, тому що свіжих продуктів під час перебування на  чергуванні придбати немає можливості, а свіжа зелень урізноманітнює раціон харчування, значно поліпшуючи його.  Цікавим є той факт, що  висіяна редиска на полонині Попадя, враховуючи специфічні природні умови, дозріла  лише у середині серпня незважаючи на те, що вона є однією із ранньостиглих культур.  

Технік-лаборант Наталія Кочерган

Категорія: Науковий відділ | Переглядів: 406 | Додав: Nppver
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Газета НПП "Верховинський"


Пошук